Vi har idéerna för en lyckad julfest

Visst kan det vara trevligt att bara boka bord på restaurang och äta gott, men av erfarenhet vet vi att det uppskattas väldigt mycket om ni gör något mer, något annorlunda tillsammans.

Här följer en liten meny på klassiska julaktiviteter och några nyheter som vi gärna hjälper er med. Vi är genom vår erfarenhet proffs på att anpassa oss till specifika förhållanden och önskemål från våra kunder och vi kan självklart även hjälpa er med hela upplägget. Boka bord, ordna transport, underhållning till middagen, scen, ljud och ljus m.m.

Självklart finns vi med er under hela kvällen, så att ni kan ägna er helt och hållet åt ert sällskap!

 
Music Christmas Night!

Se julfesten som en investering. Glad och nöjd personal presterar bättre!

”Jul... jul... strålande Jul”

En av våra mycket uppskattade aktiviteter som vi nu gör med jultema! Inspirerat av TV4:s ”Körslaget”, genomför våra professionella körledare en aktivitet som många har, och kommer att ha, mycket glädje av. Allt avslutas med att körerna sjunger upp för varandra, det vill säga ni skapar Er egna middagsunderhållning!

Detta är en aktivitet som bör hållas ”hemlig”. Många tycker det är känsligt att sjunga offentligt... men under våra härliga körledare och tillsammans med andra, så låter det faktiskt oftast helt fantastiskt!

Läs mer
Kreativa Juluppdraget

En garanterat aktiv julsuccé

Ett interaktivt spel, mitt i julrushen på stan! Detta är en garanterad succé, det vet vi! När vi nu sätter lite jultema på det och samtidigt blandar in julstressande julklappsinköpare på stan, då blir det hur bra som helst!

Ni är indelade i lag och varje lag får var sin surfplatta och spelar med hjälp av den. Fota, samla, ring och klura, allt i en blandning för att skaffa så många poäng som möjligt. Här kan vi också lägga in överraskningar, frågor om företaget eller varför inte en glöggpaus mitt i spelet?

Läs mer
Företagets egna julfilm!

Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad!

Under till exempel förminglet, ger vi medarbetarna möjlighet att spela in kortfilmer med olika rekvisita. Vi redigerar sedan snabbt filmerna och sätter samman dessa för att sedan visa upp filmen när vi äter julbord.

Garanterat en aktivitet som lockar fram oväntad kreativitet och dessutom skrattattacker under filmvisningen! Självklart blir filmen er och kan användas (om det passar) för framtiden.

Läs mer
Små julaktiviteter

Sätt lite krut på att utveckla ditt team

Något vi vet passar väldigt bra till julfesten är att komponera ett ”julbord” av olika aktiviteter.

Exempelvis:
- Juljäpardy
- Pepparkakshusbygge
- Skapa er egen julbock
- ”Smoothiecykeln”
- Julölsprovning
- Julmusik - quiz
- Photo session (skapa företagets egna julfotoalbum med hjälp av professionell fotograf)
Japp, listan kan göras lång...

Läs mer
Äkta julstämning!

En alldeles egen Julmarknad

Vi ger er upplevelsen av en egen julmarknad. Om ni vill vara på ert kontor eller ute på hyrd lokal spelar ingen roll, med hjälp av miljödekoration förvandlar vi platsen till härlig julstämning!

Med traditionella marknadsstånd, mängder av juldekorationer och klassiska julmarknadsteman såsom provningar, ”gissa vikten”, en trollande jultomte som minglar runt och kör close-up magi, julmusikunderhållning ”live” och det självklara julpysslet – ”bygga snögubbar av marsipan och pepparkakshusbygge”. Tävlingar, lotterier och en ”fiskdamm för vuxna” och kanske kommer Tomten på besök! Julmarknaden övergår sedan till det traditionella julbordet. Vi skräddarsyr förstås förslaget efter era önskemål!

Läs mer

Inga gränser!

Vi har ett mycket omfattande samarbete med i princip alla konferensanläggningar i regionen och vi kan erbjuda ett mycket brett utbud av miljöer och aktiviteter som går att kombinera. Det är bara att välja och vraka.

Vill ni anordna en julfest högst uppe i ett torn med utsikt över hela stan? Vill ni mötas av röd matta och en portal från 1600-talet som leder in i en unik miljö med historiska anor? Eller en mysigt lugn lantlig miljö? Slott eller kloster? Kanske vill ni helt enkelt bara vara inne i stan?

Med andra ord – det finns inga gränser!

Kontakta oss

Funderar du på ett event? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.ActiPro Event AB
Klostergatan 62 C
582 23 Linköping

013 - 14 60 98
info[a]actiproevent.se
www.actiproevent.se
Tryck här för att läsa våra allmänna villkor här.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på denna hemsida och göra den mer relevant för dig som besökare, men vi lagrar inte personliga uppgifter utan att uttryckligen fråga dig. Vi följer Datafördningen GDPR gällande hantering av personuppgifter.

Copyright © ActiPro AB förbehåller sig rätten till samtliga texter, bilder och filmer på denna hemsida. Återpublicering får ej ske utan uttryckligt tillstånd.